Become A Donor

Become A Donor
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

(+55) 654 - 545 - 1235

info@zegen.com

Latest Posts

Donează

Crucea Roşie Română - filiala Cluj

Redirecționează 3.5%

Dorești ca statul să nu mai decidă în locul dumneavoastră? Direcţionează cei 3.5 % din impozitul pe venit către Crucea Roşie şi veţi contribui la soluţionarea problemelor societăţii româneşti
Crucea Roşie Română - filiala Cluj

Companiile pot alege sa sponsorizeze în limita a 20% din impozitul pe profit

Procesul de redirecționare este extrem de accesibil. În primul rând, compania determină suma corespunzătoare a 20% din impozitul pe profit, dar nu mai mult de 0,5% din cifra de afaceri. Ulterior, stabilește un acord de sponsorizare cu Crucea Roșie Cluj iar aceste costuri sunt deductibile.

Această formă de sponsorizare nu implică costuri suplimentare și nu are impact asupra profitului net al companiei.
Crucea Roşie Română - filiala Cluj

Puteți dona și bani

Denumirea organizaţiei: Crucea Roșie Filiala Cluj-Napoca
Cod de identificare fiscală : 10860991
Cont bancar (IBAN): RO44RNCB0106026592400001
deschis la B.C.R CLUJ
Crucea Roşie Română - filiala Cluj

Banca de alimente

Mergi la magazinele partenere din apropierea casei tale și donează pentru cei care au nevoie.

“Donați Crucii Roșii Române pentru a produce o schimbare reală în societatea în care traiți”

Care este obiectul de activitate al ‘multinationalei’ noastre?

Misiunea noastra este sa alinam suferinta umana sub orice forma s-ar manifestaea. In special ajutam persoane si grupurile vulnerabile in caz de dezastre si crize, dar mai ales de fiecare data cand resursele financiare si donatiile ne-o permit. De cate ori se intampla o calamitate naturala sau sociala, venim sa ajutam, iar ca exemplu puteti lua inundatiile din aceasta vara din Moldova la care, cu ajutorul clujenilor, Crucea Rosie Cluj a facut prima linie. Dar actiunile noastre nu se opresc aici, dupa cutremulul din China s-a organizat o campanie de ajutorare a victimilor si nu numai. Activitate noastra o puteti urmarii pas cu pas prin intermediul acestui site care, desi se afla doar la inceputuri, este destul de mare si de avansat incat sa va dea toate informatiile de care aveti nevoie, sa va arate campaniile si stradaniile noastre, pe care speram sa le sa le sprijiniti in continuare.

In Romania, Crucea Rosie este activa din 1876, si vrem sa ramanem cel putin la fel de activi ca pana acum. Asa ca ne-am bucura foarte mult daca aceasta scrisoare te-ar convinge macar sa vrei sa afli mai multe lucruri despre noi, iar acest site este cel mai la indemana si cel mai practic mod de a afla totul despre noi. Si totusi daca nu va este clar ceva sau daca pur si simplu vreti mai multe informatii oricare dinte voluntari vi le poate oferii.

Sa ne intoarcem la intrebarea initiala: stiai ca poti sa te alaturi oricand organizatiei noastre? Ideea e ca avem mare nevoie de voluntari. Pentru ca e bine sa stiti ca voluntariatul este principiul de baza al activitatii noastre. Si sa nu credeti ca suntem naivi, chiar deloc, multi oameni, poate chiar si TU, simt nevoia sa de din timpul lor liber, din energia si bunavointa lor celor care au mare nevoie de asa ceva.

Asa ca, daca vreodata vei simti nevoia sa-i ajuti pe cei din jurul tau sa nu uiti ca exista o ‘multinationala’ faimoasa si puternica, care te va primi cu bratele deschise, fara sa-ti ceara ‘minim doi ani experienta’.

Deci concret, din Crucea Rosie poate face parte oricine, indiferent de culoarea pielii, numarul anilor, nivelul de cultura, sex si toate celelalte categorii de diferentiere. Tot ceea ce conteaza este sa vrei sa ajuti si sa ajungi intr-una din zile pe la sediul Crucii Rosii din Cluj de pe strada George Cosbuc, nr 11 (pe aceeasi strada sunt si fortele de munca), si este usor de ajuns deoarece e langa parc. Daca nu o gasiti lasati un mesaj si va duc eu daca chiar trebuie, unde o sa va intampine doua persoane cum nu se poate mai dragute si care va vor face sa va simtiti din prima clipa ca acasa.

Si.. chiar daca faza cu ajutatul altor persaone nu va intereseaza, nu aveti un suflet extrem de altruist si nu doriti sa va dedicati timpul liber altora va invitam sa veniti, deoarece in primul rand „DA BINE LA CV” si astfel veti descoperi ceea ce inseamna CRR si va promit ca nu veti regreta. In fond si la urma urmei nu aveti nimic de pierdut.

Acțiuni:
- campanii de ajutorare a sinistraţilor loviţi de soartă
- distribuţie de alimente prin programul naţional pentru familii defavorizate ,,Banca de Alimente’’
- asistenţă morală şi socială ori de câte ori a fost posibil
- organizare cursuri de prim ajutor, asistenţă socială şi formare/recalificare
- promovare şi educaţie în sănătate şi igienă.
OUR TEAM

Church Pastors