Become A Donor

Become A Donor
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Contact Info

684 West College St. Sun City, United States America, 064781.

(+55) 654 - 545 - 1235

info@zegen.com

Latest Posts

Directioneaza 3.5% – Formular 230

AJUTA-NE SA AJUTAM !

Directionati spre noi 3,5% din impozitul dumneavoastra pe venitul global!

Fiecare salariat poate direcționa 3,5% din impozitul pe salar , virat Statului Român, către organizații non –guvernamentale.
Cum se poate direcţiona ?
Completând formularul 230 cu datele personale și semnându-l. Acesta poate fi transmis Administrației Financiare de care aparțineți prin poștă, poate fi depus personal la Administrația Financiară sau poate fi adus la sediul Crucii Roșii Române filiala Cluj, din municipiul Cluj-Napoca, str. George Coșbuc, nr.11. În acest fel dumneavoastră hotărâți cum să fie folosită o parte din impozit. Prin completarea acestui formular , până la data de 25 mai 2024, sunteți parte din cei care readuc zâmbetele pe fețele celor lipsiți de speranțe! Crucea Roșie Română filiala Cluj vă mulțumește pentru sprijinul acordat!
Centru CRRCluj

începând cu luna iunie 2014, am reușit să demarăm lucrările la cel mai important proiect național al Crucii Roșii Române din ultimii 90 ani și anume: Prima Bază de Pregătire a Voluntarilor pentru Intervenție în Situații de Urgență.

“Donați Crucii Roșii Române pentru a produce o schimbare reală în societatea în care traiți”

Doneaza online 3,5% completand formularul urmator: https://formular230.ro/societatea-nationala-de-cruce-rosie-din-romania-filiala-cluj

OUR TEAM

Church Pastors