Home Stiri Noutati Crucea Rosie Basketball Tour

Crucea Rosie Basketball Tour

Email Imprimare PDF

Dorim sa va supunem atentiei o noua activitate pusa la punct de filiala Cluj a Crucii Rosii Romane. Pe langa celelalte activitati care predomina in domeniul socialului si al primului ajutor, ne-am gandit sa organizam ceva ce atrage tinerii si este in folosul lor.     

“Crucea Rosie Basketball Tour” este un turneu de baschet dedicat elevilor de liceu prin care acestia se vor putea distra intr-un mod cat se poate de constructiv. Stimuland spiritul de echipa, competitivitatea si dorind sa cheme elevii la miscare speram sa fie o initiativa de succes si prin care vom putea constientiza lumea de implicarea Crucii Rosii in societatea noastra.

In week-endul 22-23-24.ianuarie 2010, in sala de sport a Liceului Energetic va avea loc turneul ce speram sa ridice la un alt nivel sportivitatea si spiritul de echipa.


Daca doriti sa participati la acest eveniment va rugam sa confirmati prezenta pana in data de 10.01.2010, urmand ca taxa de participare sa fie achitata de echipa pana la data de 10.01.2010.

In final am dori sa va multumim pentru atentia acordata si speram sa fiti unul din liceele care ne vor onora cu prezenta la acest eveniment.

 

Doneaza pentru centrul de prim ajutor

doneaza 20% din impozitul pe profit datorat

Anunt Prelungire

invitatie participare

Cerere Oferta Catering

invitatie participare

Invitatie Participare Outdoor

invitatie participare

Invitatie Participare

invitatie participare

Convocator

anunt selectie elevi

Anunt Selectie

anunt selectie elevi

Cerere Pocu

cerere oferta pocu

baza pregatire valea ierii crucea rosie cluj

Ultimele Comunicate de Presă

Membru


Ultimele Actiuni

Telefon Unic de Urgenta

Galerie Foto

megasesso