Home Stiri Noutati Simulare de Accident Rutier

Simulare de Accident Rutier

Email Imprimare PDF

Reportaj aici: tv-net.ro

E accident? Nu! E doar o simulare! Cu prilejul zilei sigurantei rutiere, din cadrul Saptamanii prevenirii criminalitatii, politistii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Cluj le-au pregatit cetatenilor o serie de activitati; grupul tinta l-au constituit copiii si tinerii.

Cu acest prilej au fost amenajate spatii de joaca si pregatite diferite jocuri interactive pe teme rutiere destinate copiilor prescolari. De asemenea, zeci de clujeni, tineri si varstncii deopotrva au putut asista ca la o piesa de teatru la simularea unui accident de circulatie chiar in centrul orasului.

Cei care au trecut prin Piata Mihai Viteazu in jurul orei 13 au putut urmari si observa modalitatea de acordarea a primului autor, au primit informatii despre acest lucru de la voluntarii Crucii Rosii si sfaturi de la agentii de circulatie.

La Cluj-Napoca, Ziua sigurantei rutiere a continuat cu activitati informative in cateva unitati de invatamant. Cu acest prilej, politistii de la Serviciul Rutier au facut un apel catre cetateni si au tras un semnal de alarma asupra importantei anuntarii organelor abilitate in momentul producerii unui accident de circulatie prin simplul apel la 112.

 

Doneaza pentru centrul de prim ajutor

doneaza 20% din impozitul pe profit datorat

Anunt Prelungire

invitatie participare

Cerere Oferta Catering

invitatie participare

Invitatie Participare Outdoor

invitatie participare

Invitatie Participare

invitatie participare

Convocator

anunt selectie elevi

Anunt Selectie

anunt selectie elevi

Cerere Pocu

cerere oferta pocu

baza pregatire valea ierii crucea rosie cluj

Ultimele Comunicate de Presă

Membru


Ultimele Actiuni

Telefon Unic de Urgenta

Galerie Foto

megasesso