Home Stiri Ultimele Stiri Crucea Rosie Basketball Tour

Crucea Rosie Basketball Tour

Email Imprimare PDF

Dorim sa va supunem atentiei o noua activitate pusa la punct de filiala Cluj a Crucii Rosii Romane. Pe langa celelalte activitati care predomina in domeniul socialului si al primului ajutor, ne-am gandit sa organizam ceva ce atrage tinerii si este in folosul lor.    
“Crucea Rosie Basketball Tour” este un turneu de baschet dedicat elevilor de liceu prin care acestia se vor putea distra intr-un mod cat se poate de constructiv. Stimuland spiritul de echipa, competitivitatea si dorind sa cheme elevii la miscare speram sa fie o initiativa de succes si prin care vom putea constientiza lumea de implicarea Crucii Rosii in societatea noastra.

In week-endul 06.03-08.03.2009, in sala de sport a Liceului Energetic va avea loc turneul ce speram sa ridice la un alt nivel sportivitatea si spiritul de echipa.

Pentru desfasurarea acestui turneu am ales sa selectionam 16 licee din municipiul Cluj-Napoca, fiecare dintre acestea urmand sa trimita o echipa reprezentativa, in masura in care se poate. Daca doriti sa participati la acest eveniment va rugam sa confirmati prezenta pana in data de 23.02.2009, urmand ca taxa de participare sa fie achitata de echipa pana la data de 25.02.2009.
In final am dori sa va multumim pentru atentia acordata si speram sa fiti unul din liceele care ne vor onora cu prezenta la acest eveniment. Alaturi aveti atasat regulamentul de concurs si afisul care va fi prezentat inainte de inceperea turneului.

 

baza pregatire valea ierii crucea rosie cluj

baza pregatire valea ierii crucea rosie cluj

Doneaza pentru centrul de prim ajutor

doneaza 20% din impozitul pe profit datorat

Ultimele Comunicate de Presă

Membru


Ultimele Actiuni

Telefon Unic de Urgenta

Galerie Foto

megasesso