Home Stiri Ultimele Stiri Concursul pentru sanatate si prim ajutor "Sanitarii Priceputi" - EDITIA 2015

Concursul pentru sanatate si prim ajutor "Sanitarii Priceputi" - EDITIA 2015

Email Imprimare PDF

sanitarii-pricepuri-crucea-rosie-cluj

Societatea Naţională de Cruce Roşie din România Filiala Cluj, reprezentată de Bratu Simona, în calitate de director, prin prezenta vă comunicăm perioada desfăşurării concursului pentru sănătate şi prim ajutor “Sanitarii pricepuţi” .

Conform noului Regulament de organizare a concursului, pentru fazele zonale e nevoie de un număr minim de 6 echipaje pe fiecare ciclu –gimnaziu , liceu. Având în vedere faptul că în majoritatea zonelor această condiţie nu poate fi respectată, propunem organizarea concursului într-o singură fază, faza judeţeană.

Faza judeţeană se va desfăşura astfel:

- faza judeţeană pentru Licee în data de 27 mai 2015, începând cu ora 14 - Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” Cluj-Napoca.
- faza judeţeană pentru gimnazii în data de 28 mai 2015 ora 14,00- Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Augustin Maior” Cluj-Napoca.

Pregătirea practică a echipajelor se va desfăşura în perioada 18-21 mai 2015.

Vă rugăm să ne contactaţi telefonic pentru a face programarea.

Înscrierea echipajelor participante se va face până în data de 25 mai 2015, prin mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , prin transmiterea tabelului care să cuprindă antetul unităţii de învăţământ, numele şi prenumele membrilor echipajului, numele profesorului însoţitor şi numărul de telefon.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la Sediul Crucii Rosii ( Str. Cosbuc nr.11, program Luni- Vineri : 9 - 17) sau la tel: 0264 592 447, 0745 589 183, sau e-mail:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

 

baza pregatire valea ierii crucea rosie cluj

baza pregatire valea ierii crucea rosie cluj

Doneaza pentru centrul de prim ajutor

doneaza 20% din impozitul pe profit datorat

Ultimele Comunicate de Presă

Membru


Ultimele Actiuni

Telefon Unic de Urgenta

Galerie Foto

megasesso