Home Stiri Ultimele Stiri Tabara de pregatire a detasamentelor de Interventie in Caz de Dezastre ale Crucii Rosii Romane - "Paul Constantin Taranu" editia II - Aug. 9-15.2010

Tabara de pregatire a detasamentelor de Interventie in Caz de Dezastre ale Crucii Rosii Romane - "Paul Constantin Taranu" editia II - Aug. 9-15.2010

Email Imprimare PDF

In perioada 9-15 august 2010, Crucea Rosie Cluj a organizat tabara de pregatire a DID ale Crucii Rosii Romane, care a avut loc in com. Belis a jud. Cluj.

Au participat urmatoarele filiale: Arad, Arges, Brasov, Iasi, Maramures si Salaj, precum si voluntarii filialei Cluj. Am avut ca si invitati voluntari ai Crucii Rosii din Croatia, Macedonia, Ungaria, Bulgaria si Israel.

Scopul taberei a fost acela de a pregati voluntarii pentru a putea interveni in cazul unor situatii de dezastre. In urma training-urilor tinute de reprezentati ai: Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta "Avram Iancu" Cluj-Napoca, Serviciului Public Salvamont Cluj, Servicului Judetean de Ambulanta Cluj, Scolii de supravietuire "Flo Adventure", si a cluburilor Transylvania Conection, Off Road, Orientare Turistica "Dudu Floresti", pe parcusul a celor 7 zile, voluntarii au deprins cunostinte de prim ajutor, interventie in caz de dezastre (triaj, acordare prim ajutor, asigurare punct cald), salvari montane, utilizare instalatie de iluminat, comunicatii, orientare turistica, team-building si salvari victime in caz de inundatii.    

Va invitam sa vizualizati si cateva imagini in sectiunea GALERIE a site-ului nostru

 

baza pregatire valea ierii crucea rosie cluj

baza pregatire valea ierii crucea rosie cluj

Doneaza pentru centrul de prim ajutor

doneaza 20% din impozitul pe profit datorat

Ultimele Comunicate de Presă

Membru


Ultimele Actiuni

Telefon Unic de Urgenta

Galerie Foto

megasesso