Home Stiri Ultimele Stiri Simulare de incendiu in incinta Colegiului Tehnic de Comunicatii "Augustin Maior" din Cluj-Napoca

Simulare de incendiu in incinta Colegiului Tehnic de Comunicatii "Augustin Maior" din Cluj-Napoca

Email Imprimare PDF

In data de 13 mai 2010 Crucea Rosie Cluj a organizat in incinta Colegiului Tehnic de Comunicatii "Augustin Maior " din Cluj-Napoca o simulare de incendiu. La aceasta simulare  Crucea Rosie Cluj a avut ca si colaboratori: Inspectoratul pentru Situatii de Urganta "Avram Iancu" - detasamentul de pompieri, SMURD si Politia rutiera.

La momentul izbucnirii incendiului in cladire se afla un numar de aproximativ 300 de elevi si cadre didactice. Acestia au fost evacuati in primele 2 minute dupa izbucnirea incendiului.

Voluntarii Crucii Rosii au avut de ingrijit 5 victime, dintre care una a fost imobilizata in cladire din cauza caderii unei bucati din tavanul unei sali de clasa, aceasta fiind salvata de catre pompieri si predata echipajului SMURD.

Celelalte 4 victime au fost scoase din cladire de catre voluntarii Crucii Rosii; acestia acordandu-le si primul ajutor pana la sosirea echipajului SMURD.

Aceasta simulare a urmarit, in principal, timpul de reactie al tuturor celor care trebuie sa intervin in astfel de situatii.

Va invitam sa vizualizati si cateva imagini in sectiunea GALERIE a site-ului nostru.

 

baza pregatire valea ierii crucea rosie cluj

baza pregatire valea ierii crucea rosie cluj

Doneaza pentru centrul de prim ajutor

doneaza 20% din impozitul pe profit datorat

Ultimele Comunicate de Presă

Membru


Ultimele Actiuni

Telefon Unic de Urgenta

Galerie Foto

megasesso