Home Implica-te ! DONEAZA Directioneaza 2% din impozit

Directioneaza 2%

Email Imprimare PDF

Directionati spre noi 2% din impozitul dumneavoastra pe venitul global!

Doneaza 2% pentru crucea rosie cluj

“2% pentru Crucea Rosie, un sprijin real pentru oameni aflati in dificultate!  

Prevederea 2% din Codul Fiscal vă permite să direcţionaţi 2% din impozitul pe venit către o
organizaţie neguvernamentală. Este un sistem prin care aveti posibilitatea sa decideti in mod
direct ce se intampla cu impozitele dumneavoastra. Utilizaţi această oportunitate pentru a
sprijini eforturile Crucii Roşii Române de a acorda asisteţa umanitară persoanelor cu cel mai înalt
grad de vulnerabilitate din ţară! Prin opţiunea dvs, soarta a zeci de oameni aflati în suferinţă ar
putea fi mai bună.


Cum se poate direcţiona 2% către Crucea Roşie ?
* Daca sunteţi salariat(ă):

  • Completaţi "Cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual" (formularul 230), tipariţi-l şi semnaţi-l. Nu este necesar să indicaţi suma pe care o direcţionaţi către Crucea Roşie Română, această sumă va fi calculată automat de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de dvs. Pe această cerere/formular 230 sunt trecute deja datele care indică Crucea Roşie Română ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul plătit de dvs. Dacă aveţi deja formularul de altundeva, vă rugăm să-l completaţi cu datele următoare

healthylongeyelashes.com

       Denumire entitate nonprofit: Crucea Roşie Romana Filiala Cluj

       Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit: 10860991

       Cont bancar (IBAN): RO44RNCB0106026592400001, BCR  CLUJ

  • Trimiteţi formularul 230 completat şi semnat de dvs. la administraţia financiară de care aparţineţi, până la data de 15 mai 2017. Puteţi trimite formularul prin poştă, cu scrisoare recomandată, sau să îl depuneţi personal, la registratura administraţiei financiare.

* Daca aveti (şi) venituri din alte surse (profesii libere - medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect, cedarea folosinţei bunurilor - chirii, drepturi de autor, etc.), aveţi obligaţia legală să depuneţi la administraţia financiară o declaraţie privind veniturile dvs. Pe aceeaşi declaraţie puteţi indica  şi direcţionarea a 2% din impozitul dvs. către Crucea Roşie Cluj. Pentru aceasta:

  • Completaţi "Declaratia speciala privind veniturile realizate" (formularul 200), tipăriţi-l şi semnaţil. Nu este necesar să indicaţi suma pe care o direcţionaţi către Crucea Roşie Cluj , această sumă va fi calculată automat de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de dvs. Pe acest formular sunt trecute deja datele care indică Crucea Roşie Cluj ca beneficiar al sumei de 2% din impozitul plătit de dvs.

Dacă aveţi deja formularul de altundeva, vă rugăm să-l completaţi cu datele următoare:
Denumire entitate nonprofit: Crucea Roşie Romana Filiala Cluj    
Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit: 10860991
Cont bancar (IBAN): RO44RNCB0106026592400001, BCR  CLUJ

  • Trimiteţi formularul 200 completat şi semnat de dvs. (eventual împreună cu formularul 230, dacă sunteţi şi salariat) la administraţia financiară de care aparţineţi, până la data de 15 mai 2017. Puteţi trimite documentele prin poştă, cu scrisoare recomandată, sau să le depuneţi personal, la registratura administraţiei financiare.

Cum voi şti ce s-a realizat din contribuţia mea de 2% direcţionată la Crucea Roşie ?
Crucea Roşie Cluj vă va informa prin intermediul presei şi a site-ului www.crrcluj.ro asupra programului derulat ca urmare a finanţării 2% la care şi dumneavoastră, doar prin completarea cererii 230,  puteţi  contribui!

Mulţumim celor care au ales Crucea Roşie Cluj pentru a direcţiona 2% din impozitul pe venit în anii 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 ! Aceste sume au oferit o şansă pentru zeci de persoane aflate în situaţii limită:

  • persoane afectate de inundaţii sau secetă
  • zeci de bătrâni singuri lipsiţi de orice sprijin material au beneficiat de programe de îngrijire la domiciliu şi pachete alimentar 
  • sute de copii proveniţi din familii sărace au primit jucării, rechizite şi alimente
  • şcoli afectate de inundaţii au fost reamenajate şi echipate.

Vă aşteptăm şi anul acesta să ne fiţi alături în campania 2%! Nu vă costă nimic să readuceţi zâmbetul pe chipul celor lipsiţi de speranţă! Direcţionaţi până la 15 mai 2017, Crucii Roşii Cluj,  2% din impozitul achitat deja statului pentru anul trecut!

De asemenea fiecare contributie in campania de 2% va fi o caramida importanta in ridicarea Bazei nationale de Pregatire de Prim Ajutor si Interventii in Situatii de Urgenta din comuna Valea Ierii, judetul Cluj


 

baza pregatire valea ierii crucea rosie cluj

Doneaza pentru centrul de prim ajutor

doneaza 20% din impozitul pe profit datorat

Ultimele Comunicate de Presă

Membru


Ultimele Actiuni

Telefon Unic de Urgenta

Galerie Foto