Home Comunicate de presă Comunicat de presă - 25 Aprilie 2013

Cluj-Napoca, 25 Aprilie 2013

CLUJ-NAPOCA, 25 Aprilie 2013

COMUNICAT DE PRESĂ

Crucea Roșie filiala Cluj va participa , în acest sfârșit de sâptămână, la următoarele activități :

• 27-28 aprilie 2013 între orele 10-16 HIPERPARADA ANIMALELOR cu ocazia Zilei Internaționale a Câinilor de Salvare și a Zilei Jandarmeriei Ardelene.

Crucea Roșie filiala Cluj va participa cu câinele ciobănesc german ALFA, la demonstrație de căutare suib dărâmături.

• 28 aprilie incepând cu ora 11, voluntarii detașamentului de intervenție vor asigura primul ajutor la competiția sportivă ,, Maratonul Făgetului “- concurs de biciclete, competiție organizată de Clubul Sportiv Clujul Pedalează. Vor participa un număr de 10 voluntari.

fata-724x1024

Pe data de 27-28 aprilie 2013, Crucea Rosie Romana Cluj participa la HiperParada Animalelor, cu ocazia Zilei Internationale a Cainilor de Salvare si a Zilei Jandarmeriei Ardelene. Evenimentul este organizat de Asociatia pentru Caini de Salvare Transilvania, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Cluj si Hipermarketul Cora. Evenimentul va gazdui reprezentatii de disciplina, paza si aparare, demonstratii cu caini de serviciu ai Politiei Romane, demonstratii de cautare, parada cainilor fara stapan, disc dogging, dog dancing si prezentare rase.

Director,

Simona Bratu