Home Comunicate de presă Comunicat de presă - 18 Aprilie 2013

Comunicat de presă - 18 Aprilie 2013

Email Imprimare PDF

Cluj-Napoca, 18 Aprilie 2013

CLUJ-NAPOCA, 18 Aprilie 2013

COMUNICAT DE PRESĂ

Societatea  Natională de Cruce Roșie din România filiala Cluj, desfășoară în perioada 19-30 aprilie 2013 o amplă   campanie în cadrul  proiectului  național ,,Banca de alimente a Crucii Roșii Române”.

Prin această campanie vom informa clienții magazinelor partenere : Carrefour, Cora, Metro, Metro Punct și Real, despre acest proiect și vom încerca să colectăm cât mai multe alimente pentru a le distribui familiilor defavorizate din județul Cluj. Ne propunem să ajutăm 200 de familii, ceea ce necesită colectarea a minim 2500 kg alimente neperisabile.

La această campanie vor participa 35 voluntari ai Crucii Roșii filiala Cluj , la care se vor alătura un număr de 21 angajați ai companiei de asigurări de viață și pensii private Aegon, care doresc să contribuie la colectarea și distribuirea acestor alimente.

,, Caută pe rafturile magazinului alimentele pe care le poți cumpăra și depune în containerele în care colectăm hrana de care mulți oameni au nevoie, și ai încredere că ajutorul tău ajunge pe masa lor! “

Vă vom informa în continuare despre rezultatele acestei campanii.

Director,

Simona Bratu

Tel: 0745 589 183,

e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

 

baza pregatire valea ierii crucea rosie cluj

Doneaza pentru centrul de prim ajutor

doneaza 20% din impozitul pe profit datorat

Ultimele Comunicate de Presă

Membru


Ultimele Actiuni

Telefon Unic de Urgenta

Galerie Foto

megasesso